foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

De Doortrappers Halle

DE CLUB MET EEN HART VOOR FIETSEN!!Wegwijzer bestanden

Naar onze GPX bestanden

Ga verder...

Techniek

Basiskennis techniek

Ga verder...

Kalender

Kalender

Ga verder...

Toertocht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ga verder...

Login Form

30 Mei 2019: Dag van de Zoerselse Wielertoerist (fiets- en wandeldag)

 
“K.H. De Vriendenband” en de Doortrappers van Halle organiseren een afgepijlde fietstocht door de Noorderkempen.
Vertrek vanaf 7.30 uur tot 14 uur aan zaal K.H. De Vriendenband, Bethaniënlei 108b St.-Antonius voor een tocht van 60 of 85km. Inschrijven kost € 2 voor leden van Vwb of Wbv. Niet-leden betalen € 4.

Fietstocht voor de ganse familie: 20 of 40km. Vertrekken kan heel de dag vanaf 7.30 uur aan zaal K.H. De Vriendenband, Bethaniënlei 108b St.-Antonius. Deelname: € 3/pp, kinderen -12 jaar gratis. Springkasteel voor de kleinsten.

Wij organiseren ook dit jaar een leuke wandelzoektocht van ongeveer 7,5km. Vertrekken kan heel de dag vanaf 7.30 uur aan zaal K.H. De Vriendenband. Inschrijven en deelname kost € 3/pp. Springkasteel voor de kleinsten.
 
Waar :
Zaal de Vriendenband
Bethaniënlei 108b
2980 Zoersel

18 Augustus 2019:

  • 28e Veldtoertocht
  • 2e Walter Van Den Eynden Classic

 

 

Welkom op de website van wielertoeristenclub De Doortrappers uit Halle, een deelgemeente van Zoersel. Een groene gemeente waar het zalig is om te wandelen, te fietsen en te mountainbiken.

Elke zondagmorgen trekken we er met de verschillende groepen op uit. Er zijn zowel damesgroepen als mannengroepen.  Per geslacht zijn er drie groepen; een A, een B groep en een C groep, die elk op hun eigen tempo een vooraf uitgestippelde route fietsen.

Als je op de kalender klikt kan je onze ritten terug vinden, evenals de vertrekuren. Er wordt verzamelen geblazen aan de Pelikaan in de dorpskern van Halle. Mocht je goesting hebben om eens mee te fietsen met De Doortrappers, kom gerust af, je bent steeds welkom! Omwille van verzekering graag je komst enkele dagen vooraf melden aan het secretariaat:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met een geldige lidkaart van VWB of WBV is aanmelding vooraf niet verreist.