De Doortrappers Halle

Een club met een hart voor fietsen!

Fietsgeluk!

Onder het motto "samen uit, samen thuis" en de liefde voor de fiets wordt er elke zondag gereden met als vaste vertrek- en vooral aankomstplaats café De Pelikaan.

Occasioneel voorzien we ritten op verplaatsing via deelname aan georganiseerde toertochten.

Iedereen is alvast welkom om onze verschillende "peletons" te komen vervoegen.  (zie groepen) 

Verdere details qua starttijden en geplande tochten worden via de kalender gedeeld. Concrete afspraken over de rit worden via een Whatsapp-groep gedeeld. 

Er wordt verzamelen geblazen aan de Pelikaan in de dorpskern van Halle. Mocht je goesting hebben om eens mee te fietsen met De Doortrappers, kom gerust af, je bent steeds welkom! Omwille van verzekering graag je komst enkele dagen vooraf melden aan het secretariaat:   wtcdedoortrappers@gmail.com

Met een geldige lidkaart van VWB of WBV is aanmelding vooraf niet verreist. 

Onze Sponsors

Dankzij een trouwe reeks sponsors kunnen wij elke rit in een identieke en stijlvolle outfit afwerken.
Image
Image
Image
ImageInformation

Fietsclub De Doortrappers Halle

Welkom op de website van wielertoeristenclub De Doortrappers uit Halle, een deelgemeente van Zoersel. Een groene gemeente waar het zalig is om te wandelen, te fietsen en te mountainbiken.

Elke zondagmorgen trekken we er met de verschillende groepen op uit. Er zijn zowel gemengde ploegen,  damesploegen als mannenploegen.  Elke groep rijdt aan een eigen tempo een vooraf uitgestippelde route..

Strava